Водоспад Скакало

12/22/10
Подорожі

Світлини

Зовсім я забув про фотки осінні і ось тепер відкопую. Знайшов продовження одного чудового жовтневого дня. Після відвідин замку поїхали ми за наводкою Алекса вирішив я заскочити на водоспад Скакало. Я чомусь не обтяжився забиванням координати в ДЖПС, тому питали місцевих (Чинадієвських), спочатку вони запевняли нас, що тут водоспаду немає, і відправляли нас на Шипіт. Але потім таки зізнались що є тут один. Пошук санаторію Водограй, за яким починається стежка до водоспаду. Розмова з добряче підатими охоронцем і завгоспом. І я паркуюсь на території бази, і починаємо йти в ліс. Вирішили що я зганяю розвідаю дорогу, а мої почидять кло потічку. Поки я ганяв(добіг аж до водоспаду :)), доця заснула.

Вирішили що лишимо малу з бабусею, оскільки в неї і так взуття не пристосоване до ходіння по лісі. І ми вдвох пішли(давненько такого не було). Стежка догори дуже файна, мальовнича. З величезним камінням і поваленими деревами. Йти не далеко, хвилин 10-15.

Водоспад Скакало

По стежці марковано маршрут, куди незнаю. Якщо йти стежкою, то вона веде над долиною, де тече потік, і навіть водоспад є нижче стежки. Відповідно легко побувати і на верху і внизу.

Водоспад Скакало

Дерева помічники, повипускали своє коріння по якому легко дряпатись. Сам водоспад, не дуже великий, хоча як впасти то покалічитись можна. Осін на той момент була досить суха і води було не так багато. Трішки ми пофотали і вниз. Боялись що доця проснеться  і буде закатувати скандали бабусі, де то її батьки поділись.

 

Це був дуже хороший і цікавий день. Запакувавшись в авто ми поїхали в Сваляву. Я знав що в цей час орієнтовно, група з бескиду мала прибути в Свалву з полонини Руни. Вирішив з ними привітатись. Поїхали на вокзал і привітались.

Ну і координатку водоспаду даю, на всяк випадок.


Переглянути більшу мапу


5 коментарів

  • Mixa 09:18 – 12/22/10

    тіки не Скакло, А СкакАло

  • vovsad 09:20 – 12/22/10

    Гарний водоспадик, тре буде сходити туда..

  • Dyak 10:15 – 12/22/10

    [quote name=”Mixa”]тіки не Скакло, А СкакАло[/quote]
    Дяки поправив.

    [quote name=”vovsad”]Гарний водоспадик, тре буде сходити туда..[/quote]
    +, ми може на різдво ше раз зганяємо туди як сніг буде.

  • усамедж 09:35 – 12/22/10

    ска! ска! ска!

  • chrishoneybee 21:28 – 12/22/10

    так люблю твої опечатки, над ними довго іноді зависаю:

    [quote]а мої почидять кло потічку[/quote]

    от дізнались, що в потічка є КЛО, яке можна ЧИДИТИ :lol:

Залишити відповідь

Автор *

E-mail *

URL

Коментар *