Експеримент

12/29/10
Блог

Як я і обіцяв, цього тижня я провів міні експеримент. В середу, 29 грудня, близько 9-ї години ранку я рахував автомобілі і кількість людей в середині. Мене можна було помітити на перехресті, вул. Словацького та вул. Коперника. Але мушу зізнатись, що стояв там я тільки 20 хв, змерз і втік. Але зрештою, результат я отримав. І думаю що він би не сильно відрізнявся, якби я стояв годину. Отже результати.

РезультатВзагальному я зробив кілька висновків. Зрештою про ці особливості я і так знав. Просто тепер їх формалізую.

  • – методика підрахунку має враховувати наступні особливості: маршрутки(я їх не рахував), таксі(я їх рахував як прості авто), службові авто(не рахував).
  • – підраховувати треба по цілому напрямку. Наприклад Сихів – Центр, на ключових перехрестях.
  • – це все розбивати на періоди по 10 хв. Від того багато залежить.
  • – пішоходи значно гірше себе поводять на дорозі ніж водії.

Ще б хотілось додати до останнього. Я майже не бачив випадків порушення з боку водіїв. Було кілька моментів коли не пропустили пішоходів, але я б сказав що там це було виправдано, оскільки загрожувало створити затор. Проте кожен другий пішохід, ліз під колеса, не дивився чи водій може загальмувати чи ні. Постійно порушували дві заборони з ПДД, пункт 4.14:

Власне я став свідком ДТП, яке сталось в двох метрах від мене. Дідусь не дивлячись на дорогу тупо почав переходити вулицю Коперніка, водій що був найближче до діда, загальмував, наступний водій хоч і гальмував але повільно таки всунувся в зад першому. Дорога була дуже слизька. Дід навіть не відреагував, а пішов собі далі. Мабуть на радість обох водіїв, це все було без наслідків(принамі видимих), то вони за кілька хвилин і розїхались.

Ось такі цікаві експерименти :)


9 коментарів

  • Diesel Draft 14:26 – 12/29/10

    Ти підкинув досить таку непогану ідею. Треба буде організуватись і зробити такі підрахунки по різним містам і частинах міста. А ще незабути розділити по часу. Звісно 1-2 людини це не зробить.

    Я думаю дуже багато буде залежати від погоди і дня тижня.

  • Dyak 14:31 – 12/29/10

    ну то має бути серйоний захід. І очевидно що треба влітку то робити, все ж таки взимі багато не їздить. Стосовно днів тижня, в ідеалі було б проводити це щодня, і побачити залежність від дня тижня. Хоча колись читав, що самі напружені дні це початок і кінець тижня.

  • Piton 16:53 – 12/29/10

    В кінці тижня, в п’ятницю ввечері, люди не завжди рухаються постійним маршрутом додому… як правило багато їде тусуватись десь, тому кількість авто зменшується в рази на тій самій ділянці.

  • анон 21:57 – 12/29/10

    і шо????

  • анон 22:00 – 12/29/10

    і вулиця КопернИка

  • dyak 22:32 – 12/29/10

    [quote name=”анон”]і вулиця КопернИка[/quote]
    Дякую, виправив.
    [quote name=”анон”]і шо????[/quote]
    і ніц

  • Ucraniana 13:35 – 12/29/10

    О, а в Чилі таким займаються спеціальні служби, перед тим, як дати дозвіл на будівництво або на відкриття чогось великого, наприклад, торгового центру. Відкривай ПП!

  • Dyak 13:40 – 12/29/10

    ТА і в нас вже є компанії які таким займаються, замовників нема :)

  • Ucraniana 13:42 – 12/29/10

    [quote name=”Dyak”]ТА і в нас вже є компанії які таким займаються, замовників нема :)[/quote]
    Знову не встигла! :lol:

Залишити відповідь

Автор *

E-mail *

URL

Коментар *