Як справи?

02/17/11
Блог

Давненько я не виходив на зв’язок. І навіть незнаю чому. Тобто причин є багато, але котра з них є причиною невідомо. Якось проект 365 постійно тримав в тонусі блогерському, а тут мене багато інших речей тримає в тонусі але більш офлайновому. От і вирішив написати як в нас справи, може і ваші справи взнаю :). Так що далі про все потрошки.

А сталось за цей час багатенько. Їздили на різдво до бабці з дідусем(тепер коли я кажу бабця або дідусь, то або мої батьки або Оксанині) з іншими бабцею та дідусем. Їли багато, фоткались багато і гуляли матрацно по горах. Зі снігом заканло, його було достатньо, і було біло-гарно.

В силу певних обставин на саму святу вечерю ми не змогли залишитись, та і мої батьки мусіли їхати. От і провели ми нашу першу сімейну вечерю втрьох, в себе вдома. А можливо цеякраз шанс розпочати свої домашні традиції. Оксана наготувала, я наприбирав, доця всім допомагала.

Хто памятає, я отримав листа про те що можливо мій відео матеріал включать у фільм “One day on Earth”, пізніше я отримав іншого листа, що мій матеріал таки включать у фільм. Хоч я і розумію що я буду одним з сотень, тим не менше приємно. А взагалі про відео активності. Знімав два кльових івента. Критий ровер 2011 на вело треку і афтерпаті концерт. Концерт був дуже заліковий. А для деяких учасників закінчився концерт на топольній, в лікарні швидкої допомоги. Я в швидкі теж троха познімав. Не дивіться на мене, шо в мене ніякої моралі. Травмоваинй сам просив його познімати.

Коли я це оброблю незнаю, бо в мене зараз все на купу. Ше подав заявку на навчання в відео-школі. Прийом там на конкурсній основі, тому ше не відомо чи з того щось вийде. В будь-якому випадку дяки Жовтим окулярам за наводку.  А поки ще не відомом чи мене приймуть, активно бравзаю інтернети і вивчаю базові поняття, щоб мати нормальний бекграунд.

Починаючи з 10 січня і до минлого тижня, на роботі працювали в умовах легіонерів. Часом за тиждень набігало по 60 робочих годин. Але все вже позаду. Я так надіюсь. Ну і досвід набутий ні куди не дінеться. Поглиблюю свої знання в Ruby.

Також зараз активно працюємо в Асоціації велосипедистів Львова. Багато співпрацюємо з міськрадою, чиновниками і т.д. Виглядає, що наші чиновники таки хочуть робити щось у велонапрямку. І дуже сподіваємось, що цього року у Львові будуть вже перші велодоріжки. Я особисто проводив дослідження у північних районах міста. Дивився де можна прокладати велодоріжки, і які.

Фотоексперементи затягують все більше і більше. От бавився трігерами і спалахом. Правда в той же вечір спалив передавач. Чекаю на новий. І заодно замовив власний спалах.

За останній час настільки звик їздити всюди на велосипеді, що тепер дуже лінь йти пішки, чи їхати на авто. І якось чим далі тим для мене важливіш просто їздити. Мене не цікавить швидкість, кілометраж, чи ще щось. Навіть велокомпа зара нема. Мене цікавить просто їхати. Коли холодніше -4 я їду в лижному шоломі і балаклаві, то люди троха шарахаються коли я в такому вигляді в магазин заходжу.

Ні наостанок найголовніше. Наша доця. В неї вже поліз другий зуб, і я вже встиг відчути це на собі. З одного боку я розумію що їй ще року нема і про якусь дорослість сенсу говорити немає, але ми кожного дня з Оксаною, дивуємось яка вже мала доросла. Змінилось багато. Погляд, повадки, розмова. Ми вже спокійно з малою спілкуємось. Вона знає дуже багато слів, хоч для пересічної людини це просто звуки. Але в за певних обставин кожен звук значить певне слово і ми вже це розуміємо.А ще вона дуже смішна. Особливо коли пробує повторювати якісь речі які роблять дорослі. Особливо уоли вона це робить тоді коли ти цього зовсім не чекаєш.

Взагалі стараюсь з нею багато часу проводити. І відчуваю що ми дуже з нею здружились. Тепер мій похід на роботу починається з того що потрібно малюка відірвати від своїх ніг, і крізь її сльози і плач йти на роботу. Зате коли приходжу то емоції просто переповнюють її.

Ось такі у нас справи. Смачної солянки :)

Дуже вже чекаю весни. А у вас як?


17 коментарів

  • Kat 14:34 – 02/17/11

    Ура, нова велика публікація! Вже звикла за минулий рік до щотижневих оновлень, тепер трохи не вистачає :)
    Зимові фотки класні, захотілося поїхати в Карпати…

  • Diak 14:38 – 02/17/11

    Я сам за минулий рік так звик, що навіть на початку року, раз в тиждень сідав і переглядав фоти, і згадував що ж відбувалось ))).

  • titanium_baron 17:18 – 02/17/11

    скоро тебе можна буде побачити на фіксі, як я чував
    фоток мало (

  • Dyak 18:07 – 02/17/11

    [quote name=”titanium_baron”]скоро тебе можна буде побачити на фіксі, як я чував
    фоток мало ([/quote]
    угу,
    а фоток море, але в раві )

  • Nazar 01:08 – 02/17/11

    Сумую за твоїм 365.
    До речі, сам стартую 365 з першого березня. Але це буде трохи відмінний від твого 365: я впродовж року зобов’язуюсь не порушувати авторські права. Так, буду купляти музику, книжки та ходити в кінотеатрі. Раз в місяця буду робити підрахунки скільки на це все мені коштувало. В кінці року зроблю детальний розрахунок і висновки щодо доцільності та матеріальної сторони. Отаке)
    Якось ти питав про РСС на моєму блозі і я пообіцяв що зроблю нормальний сайт з цією фітчею. Руки так і не дійшли. Як часткове рішення (якщо ще цікавить) пропоную твіттер: [url]http://twitter.com/ ha3ap[/url]. Я там особливо не фладю, окрім повідомлень щодо нових постів на блозі там рідко що з’являється. Так що занадто дошкуляти, думаю, не буде.
    Колись також обіцяв пиво привезти: від слів не відмовився, але до Львову ніяк не доїду):. Але як тільки – так відразу:).

  • Dyak 07:12 – 02/17/11

    Нелегнький в тебе буде проект ))).
    А про РСС, таки подумай. Бо твітер наприклад я останіим часом взагалі рідко читаю, і там флуду багато. А РСС не пропустиш)

  • Serjart 10:18 – 02/17/11

    Бачу час в тебе пройшов нормально, а запис написав в найкращих традиціях 365. :-)

  • Nazar 01:38 – 02/17/11

    [quote name=”Dyak”]Нелегнький в тебе буде проект ))).
    [/quote]
    О, “проект” занадто гучно, як на мене) Це лише “експеремент”. Не більше)[quote name=”Dyak”]
    А про РСС, таки подумай. Бо твітер наприклад я останіим часом взагалі рідко читаю, і там флуду багато. А РСС не пропустиш)[/quote]

    Думати про нього то я думаю. Навіть мрію) Але на юкозі таке реалізувати, як я розумію, неможливо, а часу на розгорнення свого сайту на вордпресі або жумлі поки-що не маю…

  • Svetik 23:06 – 02/17/11

    Yahoo!!!
    Ти знову на зв’язку :-) Дуже давненько ти не писав, а тут опа, багацько і цікавезно 8) Пару разів переглядала і згадала, що ти обіцяв продовжувати “365” , але у власний спосіб!!!!Пліззззззззззз, продовжуй!!!!
    п.с. фото з санчатами просто мега гарне і дуже сильно мені подобається, немов би суть його,що попереду стільки всього, просто треба крок за кроком проживати ф радіти…о, щось мене понесло :-* Кароче,КЛЬОВО!!!!!!!!!!!

  • Julie 08:12 – 02/17/11

    OO Привіт!!! Так скучила за твоїми постами, читаю зараз немало блогів але за попередній рік до нього так звикла (я його завжди читала, тільки спочатку не признавалась :oops: ). Я Софійка однозначно виросла, он вже і машину водить :-)

  • Dyak 09:21 – 02/17/11

    [b]2Svetik[/b], насправді ці фотки якраз і є з тої папочки, якою я хотів продовжити 365. Правда ше не всі. Просто в мене був певний період, що часу взагалі 0 було. Але нічо думаю тепер продовжу.
    [b]2Julie[/b],О мала виросла. По повадках це взагалі помітно. НУ нічо ше буде ))).

  • chrishoneybee 20:29 – 02/17/11

    Ми всі час від часу пропадаємо, головне повертатись все-таки “до своїх” (чи то в онлайні чи в офлайні :)

    ..а зима якось дуже швидко (майже) пройшла. правда, прочитала твій пост і чомусь справді весни захотілось.

  • chrishoneybee 20:31 – 02/17/11

    і ще! респект Оксанці за організацію святої вечері! навіть якщо вона наготувала хоча б половину з того – знімаю капелюха. я на Різдво традиційно до бабусі на гостину їду, а самостійно за організацію такої відповідальної події ще не бралась…

  • Dyak 09:08 – 02/17/11

    Оксана все сама готуваала, крім огіркв маринованих. Ну і вареники я допомагав ліпити. Я теж казав шо ріспект їй ))). Зробила нам сімейне свято. :)

  • Nastusha.Art 17:56 – 02/17/11

    Поздравляю вас с годиком! И с возвращением в блог :) Событий за время вашего отсутствия произошло действительно много, да и у нас тоже.

  • Dyak 08:15 – 02/17/11

    Дякуємо :)

  • zymova 13:43 – 02/17/11

    приєднуюсь до решти — дуже скучила за щотижневими звітами. аж так незвично, що їх в рідері нема. тому дуже зраділа допису в тих же традиціях)))

Залишити відповідь

Автор *

E-mail *

URL

Коментар *