Осінь і не тільки

11/05/11
Блог

Осінь цього року не така як завжди. Що в принципі не погано для дітлахів. Та все одно якось не звично. Хоч осінь я не люблю, та цього року, їй вдалось завоювати трохи моєї симпатії. Та в будь-якому випадку, ця осінь є найкращою моєю осіню, бо ж є доня. А в неї зара такий період, що кожен день суцільний сюрприз.

Вчора ввечері під час прогулянки в парку, розважався зйомкою малої з її подружками, хотів спробувати відяшку в стилі same day edit. Тобто зробити відео в день зйомки. На вімео наприклад є один дядечко, який робить такі весільні відео. І дуже це є популярним, бо те як молодята збирались, вінчались і т.д. показують на бенкеті, і воно дуже справляє враження. Та не про це зараз. Спробував. Сподобалось. І от вирішив запостати, і якось надихнувся на 365 like пост.

Купили доці перший велосипед, вона вже давно заглядала на чужі велосипеди. Радості не було меж. Називає вона його ніжно “педя”, і дуже його любить. Їздити ще не навчилась, але він вже приніс не аби яку користь. Мала в свої 1рік і 8 місяців, знає де право, а де ліво. І все завдяки велосипеду.

Цієї осені ходив якись злосний вірус. Дівчата мої перехворіли потрошки і швидко. А я ходив гордий, що я такий моцний. Зато мене потім як взяло, так я 5 днів мучився. Давно не хворів так. Але тепер маємо таку проф процедуру ГРЗ.

Як підняти настрій кільком десяткам похмурих людей. Все просто, йдете на світо батьківства, там малюєте малюку щось на обличчі, а потім з тим малюком ідете додому. Уваги привернете до себе багато, зате всі перехожі мимоволі тай посміхаються)

Нам не дай їсти, дай один  одного помавпувати). ССівська малеча.

От так ми розважаємось. Відбераємо камеру в тата. І хоч я і більший в 2,5 рази, і важчий в 7,5 разів, та мені тяжко було. Бо ж коли смієшся так що живіт болить, то навіть з таким карапузом тяжко справитись.

Зараз модно не визнавати всілякі свята, типу хеловіну, дня валентину, і 8мого березня. Я не те що не визнаю, мені просто якось буйдуже, як люди ставляться до тих свят. Але цього року це була непоганий привід зібратись з дітваками, і поробити чогось для них не звичного. В даному випадку вирізання гарбузів. Дітворі сподобалось, батькам теж. Знову ж таки СС мами і діти).

Мала якась безстрашна. Заоазить на спинку дивану, ходить там, а потім скаче. Часом вниз головою. Боремось як можемо, та ж не завжди встигаєш додивитись. Взагалі з тими дітьми кожен раз двояке відчуття, і потроху розумієш своїх батьків. З одного боку лізе дитина на диван і скаче з нього. Та й думаєш собі. Ай молодець, не боїться чогось нового. Ну а вдариться то буде наука, більше не полізе. А потім думаєш, блін, а як сильно вдариться. От і мучишся. Бо ж колись сам же своїм батькам казав, що як будуть в мене діти я їм все буду дозволяти. Виходить брехав).

А ще восени згадується літо, і літня відпустка. Особливо згадується коли тре перебрати і обробити тисячі фоток з тої відпустки. І так сидиш і думаєш, “ну шо ж то за фігню ти сфоткав”, чи “для чого стільки дублів?”. Одним словом в процесі, може до зими і вроджу якись звітик з відпустки.

Ось такі от справи. О ще згадав що хотів сказати. Мала шалено набирає словниковий запас, я вже часто просто не встигаю попвнити свій словниковий запас дончиної мови. І часто вже її не розумію. А вона шось просить, а ти тупиш і не розумієш, а вона бідолаха думає що то я спеціально придурка включаю, і ображається. Та ще й реченями говорить, та щей відміняє деякі слова о_О. З яскравого: кольольолі папіп, татів, какак, вововк і зазай, тато валя, мама атяня, дідо водя і мітя. Знає всіх родичів і їхніх домашніх тваринок. З англійського: май нейм піпійка, ан ту фі, хелоу дог. А ще я гордий що моя мала доча, коли стоїмо на перехресті чи пішохідному переході зі світлофором, бачачи червоне світло каже “не моня іти”, а на зелене “моня йти”. І мабуть вона дуже дивується, чому деякі великі дяді і тьоті не знають цих елементарних речей.

Перечитав на помилки і зрозумів що я відео мав вставити)))). Все вставляю.

з.і. Коли едітав, думав тре перезняти в день, бо ж кольори і все таке. Але оскільки я останім часом в парку тільки ввечері вже коли темно, то тільки сьогодні побачив той жах. Парк тупо не прибирається, смітники перетворились на купи сміття, листя все засипало. Одним словом з тим євро 2012 всі забули про львів 2011.


13 коментарів

  • Lioniel 00:49 – 11/05/11

    Ба, яка ж дівчинка вже доросла! Змінилась просто неймовірно!
    Доця розумниця. Її англійська мене підкорила :)
    Відео пречудове. І те що воно вечірнє лише додає йому плюсів :) Таке тепле і невимушене

  • ALex 08:22 – 11/05/11

    ця осінь варта того щоб перезняти ;)

  • Роман 08:50 – 11/05/11

    Моя мала на велосипаді сершу навчилася “задкувати”, а вже пізніше нормально їхати. ) Їй чомусь простіше було крутити педалі назад.

    Відео супер! От тільки здивувала темна пора доби. Постарайся потрапити засвітла в Стрийський парк, я там з малою вчора був – неймовірна кількість величезного жовтого кленового листя!!!

  • Dyak 09:11 – 11/05/11

    Стсовно темної пори, то я просто вийшов погуляти з моїми дівчатами. Та й взяв на всяк випадок відеобарахло. Коли Софійя з подружками бавиться а Оксана з мамами подружок то я нуджуся, от і знімав. Ну і тестив лінзу. А вчора хотів в день познімати, так в нашому парку так брудн(не листя, сміття куапа), що аж камеру влом було діставати.
    Сьогодні йдемо в стрийський)

  • Dyak 09:14 – 11/05/11

    ну тренування перед НМ)

  • zymova 10:38 – 11/05/11

    аааааааааа як кльово!
    у дівчаток навіть візочки під колір курточок — кумедно : )

  • zirvygolova 12:48 – 11/05/11

    лайк!

  • Dyak 13:29 – 11/05/11

    [quote name=”zymova”]аааааааааа як кльово!
    у дівчаток навіть візочки під колір курточок — кумедно : )[/quote]

    Та якось так все складається

    [quote name=”Lioniel”]Ба, яка ж дівчинка вже доросла! Змінилась просто неймовірно!
    Доця розумниця. Її англійська мене підкорила :)
    [/quote]
    Та вона останім часом видає багато чого)

  • julie 12:01 – 11/05/11

    Відео дуже сподобалось!! Впевнена що скоро назбирається добра жменя мамусь які передивившись будуть просити тебе зазняти і їхніх діточок.
    Ваших фоток з відпочинку я вже давно чекаю 8) А СС мамочкам величезний ріспектіще за організацію мега модного Хеловіна! :-)

  • Роман 18:07 – 11/05/11

    І як Стрийський?

  • Dyak 09:02 – 11/05/11

    Ми туди попали знову в темноті)

  • Світланка 10:23 – 11/05/11

    CC матусі – зе бест, а хто ще не з нами, то підтягуйтесь!!!! ;-)
    Початок відео, як то кажуть, попер, пару разів передивлялась, клас!!!
    п.с. люблю твої пости в стилі 365 8)

  • Dyak 22:07 – 11/05/11

    [quote name=”julie”]Відео дуже сподобалось!! Впевнена що скоро назбирається добра жменя мамусь які передивившись будуть просити тебе зазняти і їхніх діточок.
    Ваших фоток з відпочинку я вже давно чекаю 8) [/quote]
    ДЯкую, та я сам чекаю тих фоток)

    [quote name=”Світланка”]
    п.с. люблю твої пости в стилі 365 8)[/quote]
    Я сьогодні перечитав пару минолорічних постів, всплакнув :cry: :lol:

Залишити відповідь

Автор *

E-mail *

URL

Коментар *