Спроба екранізувати лого

11/24/11
Блог

mol

Запропонував якось Алекс допомогти одним цікавим людям з досить таки нестандартною штукою. Потрібно було екранізувати лого. Я ж звичайно завжди радий щось познімати. Дуже часто я маю ідеї, і час ніби є, але завжди лінь довбана перемагає, а коли домовляєшся з людьми, а не тільки з собою, то свалу нема, і лінь лишається з носом. І назбиралась непогана знімальна група в 4 людини. Дуже мене пре так працювати. А працювали ми з 9тої вечора до 3тьої ночі. Руслан та Інна написали сценарій, та навіть намалювали сторіборди, що дуже круто. Я вже мав кількаразовий досвід працювати яко просто оператор в кількох групах, і скажу чесно, коли людина тебе кличе щось познімати як просто оператора, і від людини вимагається підготовка всього решта, то непідготовленість відбиває будь-яке бажання допомагати людині. Таке в мене також було. Так от Руслан та Інна, підготувались дуже ретельно. Мали 1,5 кілоВат світла, 8 рук, і 4 котячих лапи. В результаті маємо 3 відяшки. Відчуваю певне дежавю, бо від процесу отримав масу задоволення, а от від результату не дуже. Зате досвід набутий капітальний.

Отже перше відео. Обробку робив Славік, друг Руслана та Інни.

В новій камері я зробив такі налаштування що відео яке вона робить без кольорообробки не придатне до використання, тобто звичайно можна, але картинка бліда, без абсолютно чорного кольору, і т.д. Мені виглядало так, що Славік кольорообробки не робив, і я вирішив спробувати також побавитись з відеоматеріалом.

Оскільки найбільше часу для мене займає підбір музики, то я не парився дуже і взяв вже готову, ну звичайно повторив основне відео, але вже поіншому бавився з кінцівкою. Результат мене все одно не задовільнив, а тільки посилив бажання придбати якісніший монітор. (поганому танц….). Та менше слів…

Знімалось доречі взиченою Алексом лінзою 100mm f2.8 macro. Класне скло.

В нас було 3 прожектори по 500 Вт. Прожектори китайські, гріються, і штиняють. Але вони дають дуже багато світла, і його доводилось відбивати маркерною дошкою. Так ті прожектори так валять, що на відстані 30-40 см, за 10-20 хв, та дошка вздулась. Інна зробила таймлапс всього процесу.

Ось такі от пироги. Дяки Алексу, Руслану та Інні, за цікавий проект.


6 коментарів

  • Роман 18:17 – 11/24/11

    Перше відео сподобалося більше – воно якесь ніжніше. От тільки момент зі зміною фокусу вперед назад на другому відео виглядає цікавіше.

    А бджілки на таймлапсі вище всяких похвал!!!

  • Станіслав 01:34 – 11/24/11

    Дякую, що поділилися, особливо детальний опис проекту і зйомка зі сторони. Хотів би і сам прийняти участь в такому… тре пошукати чз Meetup в своїх околицях.

  • Julie 02:29 – 11/24/11

    Дуже сподобалось! Так цікаво дивитись як картинка(логотип) втілюється в життя ;-)

  • Станіслав 08:12 – 11/24/11

    А що це за технологія з темним відео для обробки? Просто на низькому ISO ?

  • Dyak 11:40 – 11/24/11

    [quote name=”Роман”]От тільки момент зі зміною фокусу вперед назад на другому відео виглядає цікавіше.
    [/quote]
    Насправді фокус міняється тільки раз, а назад, то то саме відео тільки реверснуте :)
    [quote name=”Julie”]Дуже сподобалось! Так цікаво дивитись як картинка(логотип) втілюється в життя ;-)[/quote]
    мені теж сподобалось, тепер захотілось знвмати якусь реальність повязану з віртуальністю.
    [quote name=”Станіслав”]А що це за технологія з темним відео для обробки? Просто на низькому ISO ?[/quote]

    Ні це повязано з стилем який встановлений в камері і застосовується до картинки. Думаю то тре окремо якось описати.

  • serjart 09:24 – 11/24/11

    Хороше відео вийшло і сюжет нормальний та зрозумілий. Видно, що продумали все.

Залишити відповідь

Автор *

E-mail *

URL

Коментар *