Показ фільму “Шпигун” для блогерів

03/31/12
Блог

 

Ось тут Роман збирає людей на допрем’єрний показ російського фільму “Шпигун” спеціально для блогерів Львова. Чудова нагода зустрітись з тими кого давно не бачив, або познайомитись з тими кого знаєш тільки віртуально. Ну і халява звичайно ж :). Ну нічо, подивлюсь фільм, скажу думку.


теги -> :

23 коментарі

  • Станіслав 01:07 – 03/31/12

    Ну от, однією занадкою менше. Значить Вони це фінансують. Я все думав, ну звідки ця несподівана прихильність львівської просунутої публіки до російського кіно, російського дубляжу. Для мене існувала “Загадка Ужгвородського Кіногона”, коли пара просунутих пацанів з радіостанції Тиса, які вільно читають англійською сидять і крутять світове кіно в російському дубляжі… Тепер зрозуміло, за це хстоь платить (адже шара лише в мишоловці).

    Побачити цю афішу на цьому блозі для мене як ногами по роялю.

  • Діма 10:01 – 03/31/12

    дуже класний фільм, рекомендую всім подивитись

  • dyak 22:19 – 03/31/12

    Ну можливо збоку воно так і виглядає. Але хочу все таки уточнити кілька нюансів.

    1. Халява халявою, але багатьох блогерів які там будуть я знаю особисто, і повірте ці люди заробляють достатньо щоб дозволити собі піти і подивитись фільм.

    2. Якби багатьох цих блогерів закликали поокремо думаю більшість би не пішла, я б точно не пішов. бо мене насамперед цікавить сама атмосфера власне блогерського заходу.

    3. Якщо вже на то пішло то так нас купили, але ж не нашу думку, а лише кілька згадок на відносно популярних блогах, і потім відгук. Який може бути як хороший так і поганий.

    4. Багато блогерів витрачають, свій час і гроші на ведення блогу. Так звичайно що то не примус, а власне бажання. Зрештою зрозуміло що їм це подобається, але і не варто їх звинувачувати в тому що вони продажні, бо їх запросили на безкоштовний сеанс. Тим більше коли люди не приховують того що це для них на халяву. Це можна розглядати як невелику винагороду за свою роботу.

    5. Я читаю багато українських блогів, російських, і ще більше англійських(в основному повязаних з відеографією). І частенько читаю як росіянам пропонують на тест на найновіші камери, чи кличуть на тестдрайви нових авто, або взагалі возять по світу. Англомовні люди так взагалі, ще наприклад 5дмарк3 не було в продажу, а 90% блогерів що я читав вже мали змогу нею познімати. Даний захід щось подібне, тільки вперше і в значно меньших масштабах.

  • dyak 22:19 – 03/31/12

    6. Трохи продовжу попередній пункт. Отже ми маємо ситуацію коли продавці продукту хочуть зробити у натовпі позитивну думку про свій новий продукт. Вони проопнують блогерам його “просувати” взамін на те що блогери перші отримають цей продукт і нахаляву. Але таке відбувається в Москві, в Ню-йорку. Для Львова це взагалі унікальний випадок, і оскільки він перший то варто мабуть постаратись щоб сам захід пройшов успішно.

    7. Відгук від мене і думаю від більшості буде чесний, тому організатори також ризикують.

    8. Для мене всі фільми однакові, російські, англійські, і я вважаю що фільм потрібно дивитись з субтитрами якщо глядач не розуміє мови оригіналу. Будь-який дубдяж навіть найякіснийший не може передати всього змісту.

    9. Афіша це всього навсього картинка-ілюстрація яка ні до чого не зобовязує.

  • Роман Голубовський 10:18 – 03/31/12

    Станіслав, посміявся. А ще, блогерські покази фільмів – це прихована агітація за Партію Регіонів. Ага :)

    Блогерський показ влаштовується у Львові вперше, до вашої уваги. І яке це має відношення до “прихильності львівської просунутої публіки до російського кіно” – не маю уявлення.

    А ще, не розділяю вашу нелюбов до російського. Якщо хтось робить поганий продукт, то будь він хоч канадський, хоч російський – погане залишається поганим. А якщо продукт хороший, то будь він хоч російський, хоч сомалійський – він залишається хорошим.

  • ELECTRIC 10:39 – 03/31/12

    [quote name=”Роман Голубовський”]
    Блогерський показ влаштовується у Львові вперше, до вашої уваги. [/quote]

    не вперше, особисто мав запрошення на два чи три фільми, тому мушу тебе розчарувати. Вперше, напевно, ти запрошуєш, а так то були прямі запити ну і не прямі але не зі Львова.

  • Роман Голубовський 10:54 – 03/31/12

    “не вперше, особисто мав запрошення на два чи три фільми” – мені теж приходили запрошення, але так і не реалізовувались, бо організатори відверто тупили. Ось.

  • Станіслав 13:18 – 03/31/12

    Сотня кілометрів від Львову на захід починається світ де не потрібно пояснювати мою позицію. Де блогери, просунута публіка на естетичному рівні не сприймає всі ці шкіряні курточки, зірки, свастику. В тч там живе багато росіян, яки розуміють про що мова.

  • ELECTRIC 18:21 – 03/31/12

    [quote name=”Роман Голубовський”]”не вперше, особисто мав запрошення на два чи три фільми” – мені теж приходили запрошення, але так і не реалізовувались, бо організатори відверто тупили. Ось.[/quote]
    здається недавно якесь кіно показували там Петро Нек і Білочка були, чи то здалося?

  • ELECTRIC 18:22 – 03/31/12

    [quote name=”Станіслав”]Сотня кілометрів від Львову на захід починається світ де не потрібно пояснювати мою позицію. Де блогери, просунута публіка на естетичному рівні не сприймає всі ці шкіряні курточки, зірки, свастику. В тч там живе багато росіян, яки розуміють про що мова.[/quote]
    ану ану, а можна детальніше, що там такого передовог ов поляків, котрі живуть біля нашого кордону? Ідентичні вони до нас. Є все, гопніки, нацики і т.д.

  • Станіслав 20:11 – 03/31/12

    Гопнікі, нацики, коммі є всюди, лише просунута публіка не світиться під їх знаменами.

  • Роман Голубовський 20:32 – 03/31/12

    ELECTRIC, думаю, це ти про #твікіно – це твіттеряни вирішили разом зібратись і подивитись “Той хто пройшов крізь вогонь”. Це не був спеціально організований блогерський показ.

  • dyak 05:52 – 03/31/12

    Станіслав, я так і не зрозумів суті вашого неподобства.
    Вам не подобається бо:
    1. Фільм російського виробництва
    2. Фільм про радянську армію
    3. Те що це безкоштовно
    4. Те що це масово

  • Станіслав 06:14 – 03/31/12

    dyak, те, що мене ев навіть не езрозуміли це вже неподобство. не можуть бути зіркасто молоткасті картинки на сайті цивілізованої людини. хай би у якогось народженого в Амстердамі хіпстера, та й то до першого зауваження, потім би він почитав у Вікіпедії про червону зірку, про чекістів, про Акт Молотова-Ріббентропа і все зрозумів. Крапка. Дискусію на цю тему завершено.

  • dyak 07:05 – 03/31/12

    Станіслав, я прекрасно знаю хто такі чекісти, про Акт Молотова-Ріббентропа і т.д. Але вважаю що цивілізована людина мала б и здатність мислити тверезо і розрізняти контекст в якому використовуються певні символи.
    А ще мені подобається як ви робити висновки про мою цивілізованість на відстані у більш як 10000 км, не знаючи мене особисто.

  • ELECTRIC 11:07 – 03/31/12

    [quote name=”Роман Голубовський”]ELECTRIC, думаю, це ти про #твікіно – це твіттеряни вирішили разом зібратись і подивитись “Той хто пройшов крізь вогонь”. Це не був спеціально організований блогерський показ.[/quote]
    Зрозуміло, проте спецзапити для блогерів таки були:))

  • Станіслав 19:12 – 03/31/12

    Так, про контекст і про 10к кіломертрів, які нічого спільного не мають з цивілізованістю http://ukietalks.com/Blog/2010/09/04/bottle-of-red/

  • dyak 20:11 – 03/31/12

    Тобто виходить що фільми чи то художні чи то документальні поза законом, оскільки в них використовується певна символікаЮ заради реалізму, і немає значення чи то серп чи то молот, чи свастика?

    Щож ви скажите про таку афішу?
    [img]http://farm3.static.flickr.com/2462/4038162134_6743c5fe1b.jpg[/img]

    або таку
    [img]http://toloka.hurtom.com/photos/120304124250121913_f0_0.jpg[/img]

  • станіслав 20:33 – 03/31/12

    В американському комедійному фільмі не бачу свастик, намагання розібратися в складних душах нацистів. Більше, цілком можливо щоб посластити американських нечисельних нациків хтось може випустити подібну до російської стрічку. Але 1. Ніяка блоготусовка не пійде на прем’єру 2. Я буду одним з перших хто напише своє фе.

  • dyak 21:05 – 03/31/12

    Виходить свастика замість букви О вас не хвилює, та і сам орел досить впізнаваний символ. Зірка на буквах ЛО в аіші “Золотого вересня” також.

    Виходить тепер проблема не в афіші а в тому що блоготусовка пішла на цей фільм. А може це добре навпаки і люди можуть дати якусь адекватну оцінку фільму. І мабуть таки не варто говорити ФЕ не побачивши про що.
    В мене складається думка що у вас трохи упереджене ставлення до російського, ось і все.

    Символи ніщо, головне зміст. Бо навіть самий насвітліший символ можуть спаплюжити невдалим змістом люди, що ми зараз і спостерігаємо в Україні, хоча це вже інша історія.

  • Станіслав 21:29 – 03/31/12

    Зараз я скажу те, що Ви так хотіли почути. Так, у мене безумовно упереддене ставлення в певних питаннях повязаних з тоталітаризмом до російського, і до німецького. Можливо до російського червоного навіть болючіше ставлення. А Ви живіть з своїм креативним талантом (який у Вас безперечно є) в своєму світі без історичної памяті, без страху повторення і сумлінь совісті. Тепер от точно крапка, досить, скільки врешті можна.

  • dyak 21:37 – 03/31/12

    Повірте память в мене, і маю непогане уявлення що таке совєти і що таке 3тій рейх. Але я вмію розділяти котлети і мухи. Досить так досить.

  • Роман Голубовський 21:44 – 03/31/12

    Теж вважаю, що досить дискутувати – тим більше з огляду на всю її (дискусії) неконструктивність. Коли одна сторона викладає свою точку зору аргументовано, з прикладами і навіть доповнюючи все картинками, а інша лише закидає незрозумілі (бо без чітких аргументів) звинувачення – то це не дискусія, це тролінг.

Залишити відповідь

Автор *

E-mail *

URL

Коментар *