Re re

06/26/12
Блог

Привіт!

Ото вже тільки що помітив, що крайній пост був аж 13 травня. А тут ще вихідними зустрів колєгу в кінг кросі, а він каже а я думав ти десь на морях, бо ніц не пишеш. Та й думаю щось напишу, привітаюсь :). Все добре, доця росте і тішить. Згадую час коли Оксана казала, що не може дочекатись коли доця стане чомусиком і буде питати чому то, чому сьо. Тепер їдемо в авто а ззаду тільки звук “Чому ….? Чому ….? Чому …?”, і тяжке дихання Оксани. Часом складається враження що малюка не цікавить відповід, а цікавить реакція :). Мала говрить капець багато і такі речі видає, що часом ні стати ні сісти))). Буду писати про різне і розбавлю троха фотами з ФБ. Тому велкам підкат.

Згадав ще новину. Я змінив роботу. Вже крайні 4 тижні власне на новому місці. Трохи тяжко було звільнятись з попередньої компанії, я там пять з половиною років пропрацював. При такому терміні в тебе і знаомі, і процеси налаштовані, і авторитет певний є, на новому місці все спочатку. І не те щоб мені погано було на старому місці, але були нюанси. Власне з цим і пов’язане певне закидання блогу.

Раніше я на роботу ходив на 12ту годину а з роботи приходив в 9тій, тепер я вже з пів 9тої ранку на роботі, а додому приходжу по п’ятій вечора, і зразу йду гуляти з малою. І відповідно так вже 4 тижні. Мала так привязалась до мене, і це так кльово, що нехочеться ніяких інтернетів.

Відео не знімаю, на велосипеді хіба на роботу катаюсь, фоткаю, але фоток не обробляю, кароч взагалі ніц не роблю, майже весь вільний час гуляю :), а на вихідних десь шляємось, то в карпати, то на водоспади, то в польщу. Одним словом, як вже хтось писав, часом нема про що писати, а часом просто нема коли або не хочеться, бо оффлайн цікавіший. Наразі в мене другий випадок.

А ще скажу кілька слів про євро, куди ж без нього. Хоч я ше досі кажу що тим грошам можна було б придумати краще застосування, та все ж таки не таке погане то євро як здавалось. Коли у Львові були іноземці то було реально свято. А оскільки я тепер працюю на датській компанії, то до нас приїздили датчани на матчі, і вдалось стати свідком їхніх забав. На стадіон нажаль не попав схаменувся на останій матч львівський, і не знайшов квитків. Тепер всі поїхали і місто якесь пусте стало, навіть львів’яни потікали ніби.

Ось такі от пироги. Літо триває… і потрібно встигнути тривати разом з ним, а не повз нього. 

з.і. Тре придумати собі якусь фразу, якою б закінчувався кожен допис. (:


11 коментарів

  • Ania 08:15 – 06/26/12

    Сижу і посміхаюсь :)
    Навіть важко щось прокоментувати. Просто хочеться дивитись на позитивні людей, і радіти разом з вами :-*
    p.s. я і далі показую мамі ваші фотки, і усміхаємось разом. “це дівчинка яка на відео по осіннім листочкам стрибала” ;-)

  • iryna 08:31 – 06/26/12

    Ви такі позитивні і класні!!!!
    А доця – просто супер.
    Чекаю наступних постів.

  • marchyk 08:35 – 06/26/12

    [quote]тепер я вже з пів 9тої ранку на роботі, а додому приходжу по п’ятій вечора, і зразу йду гуляти з малою. І відповідно так вже 4 тижні.[/quote]
    А в мене так вже останні 5 років))) І скажу, що це круто!!! Інколи навіть здається, що в добі побільшало годин – набагато більше встигаєш зробити.

    П.С. Нова робота називається Conscensia)))

  • Максим 08:49 – 06/26/12

    моя улюблена фраза на завершення, правда зараз трохи не актуальна, але тобі – в самий раз, судячи по фото: “дєкувати Богу, вздрілисьми троха світа сього” :)

  • Yarema 12:22 – 06/26/12

    Такий класний позитивний запис вийшов!

  • dyak 15:38 – 06/26/12

    [quote name=”marchyk”] І скажу, що це круто!!! [/quote]
    Про саме круте я не казав, пятницяяяяяяяя!!!!!

    [b]2Максим[/b], прикольна))))) і пасує, але тре свою думати)))

    [b]Yarema, Iryna, Ania[/b], дяки

  • zymova 16:19 – 06/26/12

    мала росте просто мегашвидко. все більше на матусю схожа : )
    щодо євро. я теж очікувала чогось страшного. особливо боялась фанатів, бо я волонтерю. особливо англійських, бо вони ж знані хулігани. але покищо лише позитивні враження. і Київ підмарафетили. бо його тільки перед виборами можуть трошки підлатати, а тут так конкретно.
    тішусь що оті всі жлоби, які ціни попіднімали, а до них не приїхали. так їм і треба.

  • Роман 17:14 – 06/26/12

    Я вже інколи малій кажу – трохи помовчи…
    Звісно що більше 1 хв вона не витримує )

  • julie 11:47 – 06/26/12

    Я доречі також була впевнена що ви десь відпочиваєте, бо ні в тебе ні в Оксани давно записів в блогах не було :-) Дивлюсь я на фото – кльове ви сімейство! Не пропадайте так надовго, бо вже скучаю за вашими постами :oops:

  • Natalia 13:06 – 06/26/12

    ой супер! ) один позитив. в мене племінники теж чомучки, що іноді вже сил нема відповідати, тільки угукаєш )))

    а от Львів після Євро дійсно став порожнім, якось аж сумно

  • dyak 16:42 – 06/26/12

    [b]zymova[/b], чужі діти взагалі над швидко ростуть))). А про євро твоє бачив)

    [quote name=”Роман”]Я вже інколи малій кажу – трохи помовчи…
    Звісно що більше 1 хв вона не витримує )[/quote]
    я наразі пробую все що питає
    пояснити, але мала мене швидко заганяє

    [quote name=”julie”]Я доречі також була впевнена що ви десь відпочиваєте, бо ні в тебе ні в Оксани давно записів в блогах не було :-) Дивлюсь я на фото – кльове ви сімейство! Не пропадайте так надовго, бо вже скучаю за вашими постами :oops:[/quote]

    та ти теж рідко шост тсала писати)

    [b]Natalia[/b], наша мала на угу наразі не ведеться хоче конкретики

Залишити відповідь

Автор *

E-mail *

URL

Коментар *