Тексту правильному бути

01/18/13
Блог

0966

Картинку як завжди просто так, не по темі. Я цілком свідомий того що пишу з жахливими помилками. Мене це завжди мало турбувало, і я ніколи не звертав на це увагу. В школі в мене найбільше проблем було якраз з українською мовою, в плані оцінок. В універ я поступив з другого разу, бо перший раз з трьох екзаменів, фізика, математика, українська мова, я один провалив, вгадайте який. В принципі я вважаю що то вина вчителів, або системи освіти, бо мені уроки з української мови видавались найнуднішими, навіть нудніше за правознавство. Англійська граматика давалась мені значно легше. Майже після кожного посту, Оксана проводить мені лекцію стосовно моїх помилок. І ось нарешті настав момент істини. Я поставив плагін, який дозволить повідомляти мені про помилки. Щоб його викликати достатньо виділити проблемний фрагмент тексту, натиснути shift+enter, вилізе віконечко в якому можна запроаонувати правильний варіант і відіслати повідомлення про помилку. Тому любий читачу, якщо ти побачив помилку, і вона тебе нервує то одним з варантів є вище описаний. Я буду безмежно вдячний. Пора боротись з невіглаством :)


теги -> :

7 коментарів

  • Yarema 17:46 – 01/18/13

    Дуже правильне рішення. Тільки чого вікно не закривається, коли я тисну кнопку “Повідомити”? Чи то треба натиснути на “Повідомити”, а потім “Close”?

  • nnn 17:46 – 01/18/13

    щось той плагін немає зворотнього зв’язку або кнопочка send не працює

  • Роман 18:42 – 01/18/13

    А ще б спростити подачу коментарів….

  • Dyak 21:21 – 01/18/13

    Вроді пофіксав… пробуйте.

    Рома, а що ти маєш на увазі? Як би було простіше?

  • filin 01:36 – 01/18/13

    “Дякую любий читачу :)” після дякую – кома. я взагалі про таке не парюся. ти краще на хром постав плагін для перевірки правопису, та й по всьому)

  • julie 10:48 – 01/18/13

    Я також за помилки! )) Ну тобто і з помилками можна все ок прочитати, навіть в них щось є: видно що людина писала натхненно, на одному подисі а не вичитувала і переписувала свій же пост по 100 разів.

  • Sashyk 15:09 – 01/18/13

    Достойне починання! Молодець.
    П.с.: коли біжимо? ;)

Залишити відповідь

Автор *

E-mail *

URL

Коментар *