Ланцюг, люди, діти

04/16/14
Блог

За крайній місяць я вже тричі рвав ланцюг на своєму фіксі. І от крайній раз порвав минулого тижня, і не мав часу то відремонтувати. А сьогодні треба було мені трохи побігати містом повирішувати деякі питання. Всі точки в центрі, тому машиною чи ГТ їхати глупо. БІльше часу на паркування і чекання. Фікс поламаний, пішов пішки. Загалом ходив десь з годину, по пару хвилин в кожній точці, а решта просто ходіння. І чесно кажучи так мене це дратувало. На велосипеді я б ці питання вирішив за 20 хвилин. А пішки, годину. І от поки я йшов такий і думав але я лузер, ну чого я не зробив той ланц, і дивився на людішок навколо. Більшість нормальні здорові на вигляд люди, і всі ходять пішки. Ну блін ну то ж капєц як не оптимально. Чесне слово не розумію я того. Ну що заважає людям їздити на велосипеді по справам?

Я шарю, що часом хочеться прогулятись, послухати свої думки і т.д. Але ж не постійно. А постійно є одна задача, добратись з пункту А в пункт Б. І треба ту задачу вирішити оптимально.  Ну то таке. Моє власне не сприйняття реальності крізь призму власного досвіду і специфіки характеру. Треба було ще в одну точку попасит, але я вирішив таки спочатку зайти додому і відремонтувати ланц. Хоч досвід і каже що то тимчасово, бо вже ланц своє відслужив, замовив собі новий, ще жовтіший))).

Взагалі кайфово в будній день мати вихідний :). А вихідний в мене частково пов’язаний з тим що треба побігати по всяких точках, а точки ці пов’язані з іншою подією, яка звісно в 100 раз важливіша за порваний ланцюг, і проблему людства у відсутності велосипедів.

В нашій хаті завівся ще один малюк. Малюк дуже маленький, але дуже файний.

Ну і відповідно, треба йому документ оформити, підгузників купити і т.д. Це таки прикольно відчувати повторно такий цікавий досвід, як мале дитя в хаті. Та й таке))).

з.і. А ще питання до читачів. Як ви ставитесь до підката, треба його чи ні?


11 коментарів

  • Serjart 19:26 – 04/16/14

    Вітаю з поповненням в родині! Нехай росте здоровим. Також побільше спокійних та безтурботних ночей батькам.

    Про підкати: як на мене добре коли в записі один знімок та трохи тексту, а далі перехід. Просто коли на головній все без підкатів, то повільніше розрізняєш де починається новий запис.

  • Анастасія 20:50 – 04/16/14

    Вітаю з сином) Уявляю, який ти щасливий)
    Щодо вело: я також не уявляю похід по справах чи прогулянку без ровера. Деколи ловлю себе на думці, що готова за кут, у магазин на ньому їхати))) І також дратуюсь, коли йду пішки по справах, – витрачаю багато часу. Хоча і в цьому є переваги :)

  • Роман 21:26 – 04/16/14

    Роверко не завжди такий зручний в плані добирання:
    наприклад на роботу я манав їздити – прийти і “воняти” на роботі якось не феншуйно, та й не завжди є де його примостити (крадуть чи не щодень), та й пішки ходити організму не шкодить – особливо після сидячої роботи )

  • Natali 21:50 – 04/16/14

    ще раз вітання з нащадком :)
    а підкат треба, так зручніше ))

  • Ptah 22:18 – 04/16/14

    Який милий синочок!)) Вітаю з такою шаленою радістю! :) Вам міцних нервів та спокою, маляті – здоров’я та щастя! Так солодко спить))

  • Alex 22:24 – 04/16/14

    мої вітання!

  • Сашик 10:26 – 04/16/14

    Підкат в дупу.
    З ровером розмова коротка: одні їх крадуть, інші — купують крадені.
    Тому я досі пішки.

  • chrishoneybee 01:11 – 04/16/14

    Таки точно, малюк дуже файний :) ще раз вітаю! :))))

    Підкат – мені як юзеру рідера незручний. Хоч ти все одно в мене в топових блогах, так що статті все одно чемно відкриваю :)

  • lfclub 11:09 – 04/16/14

    привіт! порадьте, будь ласка, де можна прибрати якісний, але не дорогий(до 2500грн.) фікс/сингл. і взагалі, наскільки зручно такими велосипедами їздити по горбистому Львову (н-д підйоми на Коперника, кн. Ольги) чи все таки краще планетарка?

  • Dyak 14:16 – 04/16/14

    Чесно кажучи де купити не знаю, треба шукати.

    А стосовно того що їздити по львову, то це мабуть від людини залежить, знаю багатьох хто їздить на фіксах. Сам їздю вже більш як два роки на фіксі, кн.Ольги, парк франка, сахарова, виїзжаю не гірше ніж на мтб.

  • Stas 19:38 – 04/16/14

    Вітаю з поповненням в сім’ї!

Залишити відповідь

Автор *

E-mail *

URL

Коментар *