То що ж з тим лютим

03/10/13
Блог

Вже майже третина березня минула, а я ще не підбив підсумки лютого. Насправді причин чому так кілька. В останній день лютого я поїхав на два дні до столиці, на конференцію по роботі. Потім планував вже ж таки підбити підсумки, а по ходу ще планували з кумом провести сімейний 8-ми березневий вікенд в Польщі на лижах, але ж треба такому западлу статись, що в понеділок зранку захворіла мала, причому досить агресивні симптоми були, на вечір понеділка і Оксана захворіла, а у вівторок зранку вже на роботі і я відчув певні симптоми. А вже на вечір в мене було 39+ градусів температури. Це жесть ще та я вам скажу, в мене давненько такого не було, мабуть з дитинства. Температуру вдалось збити до 38,5 але це теж не дуже приємно. Я дві доби тупо спав, в мене ні на що не було сил. Все тіло крутило. І от тільки аж 9-того березня я почуваюсь більш-менш людиною. Про лижі звісно і мови не може бути. Ось такий от закон підлості. Мені деякі знайомі кажуть, щоб я їв вітаміни бо я щось останнім часом хворів багато і жорстко. Чесно кажучи й справді я за останні пів року хворів більше ніж за кілька років перед тим, і то як правило було пару днів не високої температури. А справа в тому що мала пішла в садок восени, і звідти носить нам всякі віруси з інших соціальних груп, от і маємо. Ну то таке, поточне. Ну що ж перейду до тих моїх планів.

3 рази на роботу пішки – чесно кажучи, на роботу я ходив пішки тільки раз, і мав можливість і більше, але обирав ровер. Більше я не вважаю що ходити на роботу корисно пішки (за наявності інших опцій, про це пізніше). Тобто сам по собі пункт я не виконав, але зробив це свідомо, просто вважав його більше не актуальним.

7 разів поїхати на роботу на велосипеді – Перевиконано :)

прочитати 2 книги – одну книгу я дочитав, а інша ще далі в процесі, трохи велика :). Зрозумів що читання для мене річ така, для якої не потрібно спеціально шукати час, а читати тоді коли час сам по собі з’являється. Тому просто продовжую читати без будь-яких цілей, просто читаю.

виплисти з 2 км за 1 год 10 хв. – Тут я маю чим хвалитись. В лютому в басейні був 4 рази, і два рази проплив 40 басейнів, ще два рази по 36. Зрозумів що сон напередодні тренування, ну дуже важливий, трохи не виспався і вже нормально не попливеш. Є одна проблема, що плавати то реально нудне заняття, треба якось займати себе, я вже навіть думав про якийсь водонепроникний плеєр. А Сашко подав ідею рахувати n! , але цього не довго не вистачає.

feb training

написати 5 постів – якраз 5 і було :)

викласти 2 відео – ну з цим я може трішки халтурив, але фінально таки дві відяшки виклав, зі шведінгу та рік малої.

обробити фотки за Серпень 2012 і Січень 2013 – тут провал, за січень, я обробив буквально пару папок, а за серпень потрібно було обробити тільки одну, з мого ДН, і то я до неї не добрався :(

вставати в 7-ій ранку (по буднях) – Першу половину місяця ще тримався, а от другу не зміг, вставав о 7:30. Але з приходом весни думаю буде простіше раніше вставати.

пробігти 5 км – Тішусь, я не пробіг 5 км за один раз, але знаю що міг би пробігти, оскільки бігати я таки почав, і до хвороби було це регулярно, та бігати я вирішив розумно, “по книжці”. Тобто коли починаєш ту справу то треба плавно входити, а 5 км то не дуже плавно. Ну але за місяць загальний кілометраж вийшов близько 7ми км, а це вже гут. Тим більше основна мета цього пункту була просто почати бігати, а там вже воно піде.

feb training2

видаляти 2 рсс канали в тиждень – хороша практика, і хоч січень я закінчив з хорошим результатом не заспокоюсь поки каналі в не стане хоча б меньше 400. Зараз 464.

написати сценарій до короткометражки – написав, і знайшов класний сервіс, який полегшує написання і зберігання сценаріїв.

заливати 10 відяшок на відеохостинг щотижня – повний провал, не залив жодної відяшки, в основному через те що їх потрібно було підготувати.

відсортувати відео за 2 квартал 2012 року – все гарненько і чистенько по папочках посортоване.

вибрати 30 фоток і надрукувати – тут потрібно дякувати Оксані, вона сіла вибрала фотки, і занесла на друк. Тобто я взагалі нічого не зробив, але результат той якого я чекав, так що підходить :).

підтягуватись 10 разів щобудня – дуже пишаюсь результатом цього пункту. Щобудня я двічі (до обіду і після обіду) ходив на турнік. Через два тижні я вже підтягувався не 10 разів а 16.

приготувати вечерю – тут результат двоякий. Вечерю я готував, але не специфічну а просту, макарони з котлетами, і то фарш Оксана звечора приготувала. Просто Оксана вийшла на роботу, і графік її роботи зміщений більше на вечір, а мій можна змістити на ранок, і виходить так, що малу забираю з садку я і ми з нею вже вдвох чекаємо на мама вдома. Зате я готував святковий сніданок на Ксенії(6-того лютого). Загалом виконав.

Розібрати дві коробки барахла – розібрати вийшло тільки одну.

Почати проектик на Ruby on rails – з цим тяжко, тобто проектик я стартанув, але навіть частково нічого путнього наразі. Я занадто мало часу приділяв цьому.

Відвідати два львівських музеї – загалом вважаю пункт виконаним, оскільки ходили дивитись на мамонта в природничий музей. Експозиція там не велика, на дві з половиною кімнати, але навіть малій сподобалась. І ще ми ходили вперше з малою в філармонію на концерт де виконавцями були в основному діти, вихованці всіляких музичних шкіл, наймолодшим було десь років 8, і аж до 40ка. Трохи затягнуте, але також сподобалось. Доця каже хоче грати на піаніно.

почати друкувати сліпим методом – тренуюсь, досить багато, і наразі лише на латинку. Якихось результатів не відчув поки що.

Загалом місяцем я дуже задоволений. І тепер бачу в який бік потрібно рухатись в своїх бажаннях і результатах. Від чого справді отримуєш задоволення а від чого просто галочку. Ну і висновок тут мабуть очевидний, від діяльностей меншою мірою пов’язаних з ІТ, інтернетом, і т.д. задоволення більше, і до цього варто прагнути. Наразі для мене головне те, що таке ось планування робить мене кращим, і я відчуваю і бачу результати, також їх помічають ті хто мене оточує. З іншого боку мене гризе оця думка “Я стану кращим”, ніби говорить якийсь самозакоханий нарцис, але що поробиш, мені подобається покращувати себе, і це як на мене не є погано…

Так що продовжую.


6 коментарів

  • Alex 12:06 – 03/10/13

    ти небагато втратив пролежавши вдома – 8-го березня ми простояли на кордоні 7 годин щоб вїхати в Польшу, погода була нікудишня – так що катання б не принесло задоволення…
    а щодо грипу – я кілька років тому вакцинувався і після того хіба маю сезонні соплі з носа.

  • Natali 18:40 – 03/10/13

    Дуже продуктивно, я собі теж списочок зробила, правда менший і наразі онлайн не викладаю ))) але це таки ефективніше, ніж просто в голові собі планувати :)
    а план на березень буде? ;)

  • Юлька 12:52 – 03/10/13

    от що значить справжня сімя – навіть хворієте всі накупу…
    виздоровлюйте, народ! весна на носі (незважаючи на львівську погоду)))
    а пунктики для “хочу то зробити” досить цікаві… і отакий онлайнзвіт цікаво почитати для натхнення і собі щось зробити зі свого списку(бо я свої “хочу” наразі трохи занехаяла(

  • Юлька 12:55 – 03/10/13

    ааа, і фотка зими просто суперська, якось так цікаво знято… дерева по боках заокруглюють картинку, і якщо дивитися в центр чи на сонце, фотка “затягує” в себе… бррр, аж зимно стало)))

  • chrishoneybee 15:07 – 03/10/13

    Молодчина :)

  • mandrew182 22:29 – 03/10/13

    “почати друкувати сліпим методом” – стосовно цього багато речей перепробував, реально мені допомогли дві:
    – Зафарбував клавіатуру
    – Активно займався на тренажерах, особливо мені подобаються http://vse10.ru (онлайн) та http://www.typingmaster.com (десктоп)

Залишити відповідь

Автор *

E-mail *

URL

Коментар *