Плани на лютий 2013

02/04/13
Блог

Як показав досвід, експеремент з онлайн списком речей які хочеться зробити працює, і працює мені на користь, тому продовжую. Пункти які не виконав в січні, і дуже хочу виконати переношу на лютий. Доречі знаю що тут є такі люди хто знає хто такий Рісєнка, і знає що то за релігія-філософія рісєнканство, і колонкобукство. Знаю що в мене щось зара подібне виходить, хто зна, може Рісєнка і невизнаний геній нашого часу, якого б в середньовччі спалила інквізиція. Ну тим не меньше буду робити, що роблю а ви собі поржіть з того :). Як там казав Юра, “Паєхалі”.

3 рази на роботу пішки – хоч цей пункт я і виконав, але хочу продовжити таку практику.

7 разів поїхати на роботу на велосипеді – хоч погода теперішня то шось незрозуміле, та тим не меньше ставлю таку ціль.

прочитати 2 книги – ця практика мені дуже сподобалась і не розумію чому б її не продовжити. 

виплисти з 2 км за 1 год 10 хв. – плавати мене пре, і хочу продовжувати, хочу за годину і десть хвилин пропливати 2 км, в ідеалі кролем, але поки що буду міксувати кролем/брасом, по досягнені цієї цілі буде нова 4 км за 2:20. (плавальна дистанція на змаганнях Ironman).

написати 5 постів – блог в мене є, йог люди читають, знаю що кількісний показник не має бути на меті, головне якісний, та все ж кількісна ціль зрозуміліша за якісну. Тре писати :).

викласти 2 відео – це моє основне хобі, тому хочу щоб цей пункт був завжди в списку.

обробити фотки за Серпень 2012 і Січень 2013 – така тенденція мені подобається якщо таким чином я до кінця 2013 року буд мати перебрані і оброблені фото за остані кілька років це буде круто )))

вставати в 7ій ранку (по буднях) – тут мова конкретно про 7му, не 7:10 а 7:00, хіба на вихідних можна собі дозволити довше поспати.

пробігти 5 км – за цим не виконаним пунктом я шкодую найбільше насправді тому він залишається чи ненайприоритетнішим.

видаляти 2 рсс канали в тиждень – хороша практика, і хоч січень я закінчив з хорошим результатом не заспокоюсь поки каналі в не стане хоча б меньше 400. Зараз 464.

написати сценарій до короткометражки – за цим пунктом також шкодую тому він знову є.

заливати 10 відяшок на відеохостинг щотижня – ця практика мені дуже сподобалась, тому продовжую, ціль 1000 файлів до кінця року.

відсортувати відео за 2 квартал 2012 року – чесно кажучи незнаю наскільки то реально, але б дуже хотілось.

Це був в основному копіпейст, а тепер нові речі які я собі придумав.

вибрати 30 фоток і надрукувати – я маю мільйони фоток, але друкованих ну дуже мало, тому ось таке завдання. Може оформити то все в фотокнигу.

підтягуватись 10 разів щобудня – це пересікається з бажанням досягнути кращих результатів в басейні, ну і пляжний сезон скоро, море, дівчата, вся фігня :).

приготувати вечерю – один товариш, час від часу, в себе в блозі постить всякі смачні шняги, ну а Оксана мене підколює чи я таке зможу, а я ж зможу. Я ж ІТшник, а ІТшник, це супермен 21го століття, основна суперсила ІТшника, вміти гуглити і планувати. Він нагуглить як щось зробити і зробить. Нехай це буде неідально, як на перший раз, але цілком на середньому рівні.  :)

Розібрати дві коробки барахла – коробки то вічна проблема, завжди в них зберігається щось потрібне, але таке що може лежати там роками. І в нас є пару таких коробок, пора б їх утилізувати. Так що мета перебрати коробки і викинути сміття.

Почати проектик на Ruby on rails – давнo хочу роздуплити цей фреймворк, на якому писались більшість крутих сервісів, twitter, vimeo, soundcloud, і т.д. І маю одну ідейку сервісу, в першу чергу для себе той сервіс, сподіваюсь він мені допоможе стати більш продуктивним :). Мета за лютий роздуплити фреймворк, і стартанути проект. Перша фіча буде авторизація. Якщо все піде наступна фіча буде основна ідея сервісу. Потім дам доступ друзям і знайомим, потім відкрию паблік бету, потім подамся на якийсь стартап конкурс, отримаю інвестиції, візьму на роботу пару чуваків, поділю серед них пакет в 49%, будемо заробляти гроші, потім продамся гуглу. Десь так… Ну а шо ото буде пост “Плани на липень 2015” і там пункт підписати вигідний контракт з Сірьожою Бріном. :D

відвідати два львівських музеї – треба знати рідне місто моєї доці. Насправді на момент паблішінгу цього посту вже один музей відвідано. 

почати друкувати сліпим методом – так, знаю, соромно, але що поробиш, не вмію, хоч спроби перейти були, і початки виглядали досить перспективними, та щось закидав. Тобто я зара спокійно можу друкувати сліпим методом, але дуже повільно.

І ще мені здалось що люди подумали, що то я якийсь проект почав, як тут, насправді не планував просто вирішив списочок зробити разок і все. Ну але раз хвиля пішла то нехай буде, тому оголошую це проектом, назви не придумав, як зтось придумає буде молодець :). Єдине що мабуть буде цікаво обєднати підбиття результатів з чимось накшталт 365, типу до кожного посту фотку тематичну. 

P.S. там в пункті про підтягуванні під дівчатами я мав на увазі дружину і доньку, першу тре на руках носити час від часу, а другу постійно…


7 коментарів

  • Роман 07:41 – 02/04/13

    Каже гугл що про Рісєнка і рісєнканство, колонкобукство – знає тільки цей пост ))
    Що то за така філософія?

    Так бачу що озвучувати плани в голос (публічно) більш ефективно ніж “про себе” щось обіцяти і планувати.

  • March 07:58 – 02/04/13

    Хороші пункти!
    дуже цікаво буде сценарій до короткометражки почитати. А як надумаєш знімати – свисти)

  • tivasyk 08:13 – 02/04/13

    > приготувати вечерю

    нє, чувачидло, ну ти жартуєш, чи що?! о_О тебе дружина розбалувала незалік (і водночас залік величезний, звісно — все ж залежить від точки зору).

    маленька підказка: навіть і не думай нічого гуглити! найкращі, найсмачніші страви — це ті, що найпростіші. це як… як… хз, як вирішення дрібних задач з адміністрування свого пк — можна на кожен випадок ваяти щось на с++, а можна на колінці накидати bash-скрипт =)

    ну, приміром: мікровелька вдома є? я інколи роблю так: купую кіло свининки, одним акуратним шматком без жил та сала, як на відбивні, мию, шпигую цілими часничками, обмащую сіллю та перцем, в скляну посудину з кришкою, додаю трохи оливкової олії — в мікровельку (режим приготування м’яса чи печені на вагу, воно само виставить час) — і через 25 хвилин все готово, додати макарони за смаком =)

    таких зненацька елементарних рецептів без виморочування можна навести тисячу й один. серйозно: що там готувати? якщо, звісно, не заморочуватися на пироги з сиром =)

  • dyak 08:14 – 02/04/13

    [quote name=”Роман”]Каже гугл що про Рісєнка і рісєнканство, колонкобукство – знає тільки цей пост ))
    Що то за така філософія?
    [/quote]
    Рома, щоб це все описати то тре серію статей, тому я краще при нагоді розповім :)

    [quote name=”Роман”]
    Так бачу що озвучувати плани в голос (публічно) більш ефективно ніж “про себе” щось обіцяти і планувати.
    [/quote]
    Ага, ту тінший рівень відповідальності)

    [quote name=”March”]Хороші пункти!
    дуже цікаво буде сценарій до короткометражки почитати. А як надумаєш знімати – свисти)[/quote]
    Блін Марч, як я тупив раніше, ти ж практикуючий актор. Кароч тре шось думати спеціально під тебе)))
    Ну а сценарій я в паблік не хочу ставити, щоб не спойлерити.
    Тре собі запланувати якось “зняти щось з Марчем” :), я думаю то має бути шось велосипедно-музичне)))

  • dyak 08:16 – 02/04/13

    [b]2tivasyk[/b], оце класний рецепт, лінуксовий :), тре буде спробувати. Пасибі.

  • tivasyk 08:27 – 02/04/13

    [quote name=”dyak”][b]2tivasyk[/b], оце класний рецепт, лінуксовий :), тре буде спробувати. Пасибі.[/quote]

    та на здоров’я. якщо тре ще менше часу витратить на приготування — можна просто зварити куряче філе (10 хвилин, кидати в холодну воду, щоби був смачніший бульйон, підсолити + лавровий листочок), водночас зварити макарони (7-9 хв на хороші, 3-4 хв на погані, гиги) — заливаємо макарони бульйоном, додаємо м’ясо, можна їсти. на все — 15 хв, посуд довше зважитися помити =)

  • Natali 09:35 – 02/04/13

    супер! бажаю успіхів, і щоб у тих 5 запланованих постах було багато фоток ;)

Залишити відповідь

Автор *

E-mail *

URL

Коментар *