Чарівний сніг…

11/30/16
Блог

ms

Сидів я в офісі і переписувався з велоколегою з Мюнхена, ну і він питає як там у вас погода, певно все біле і гарне. Я йому зразу фоточку вигляду з вікна, яке все біле. Але пост не про те, а про те що я згадав про казочку “Чарівний сніг”. Наша Софія вже пішла до школи, і там є в них театральний урок-гурток, там вони придумували свої історії і писали сценарії, і робили як то по кінематографічному називається, сторіборди, картинко зверху. Я стараюсь її щовечора розпитувати що вони в школі робили, що їй було цікаво і т.д. робити таку собі ретроспективу, часом то переходить в якусь довгу розмову пов’язану з чимось новим, що вона вивчила, і може перерости в зайнятість на цілий вечір, так би мовити по можливості стараюсь практично закріпляти її знання. Це буває вкрай рідко, я б хотів тому більше часу приділяти, але таке життя молодих батьків, ми не маємо часу на те про що шкодуватимемо в старості.

Коротше кажучи, той вечір затягнувся на довго, а для мене до пізньої ночі, бо дитині сраня до школи, і ми її в 10тій копняками женемо в ліжко, бо зранку її не піднімеш навіть копняками, а я сидів доробляв, щоб проект наш не попав в папочку “готовність 95%”. Ну то власне так і виглядає як проект на вечір, з перервами на побавитись з нашими дітьми, вкласти тих дітей і т.д. Одним словом дивіться)


5 коментарів

  • chrishoneybee 03:42 – 11/30/16

    Обожнюю ці дитячі історії ні про що і про все одночасно ))) тільки чого історія називається “чарівний сніг”?? Я з першого погляду на картинку чомусь подумала що то буде чарівний жовтий сніг невідомого походження ))))

    п.с. Так виглядає, що вам таки пощастило зі школою :)

  • diak 11:20 – 11/30/16

    я думаю що спочатку була придумана назва, і перший кадр, а далі понесло)))) тому чарівний сніг то скоріше абстракція

  • Тарас 19:50 – 11/30/16

    Було б класно почути відгуки по школі. плюси/мінуси і взагалі.
    бо реклама-рекламою, але цікаво живі відгуки

  • Nika 18:01 – 11/30/16

    Дійсно цікаво, подитячому, дуже просто і коротенький мультик получився. А в котру школу мала ходить і як її в школі. Бо бачу батько довольний як слонь від такого заннятьття з малою,,))))

  • ETH 14:45 – 11/30/16

    Класний мульт)

Залишити відповідь

Автор *

E-mail *

URL

Коментар *